Your Cart

Over ons

Wie zijn wij?

Elke dag gaan we naar buiten en ontdekken we de wijde wereld. Voor onze huisdieren zijn wij die wereld. Hun geluk en gezondheid is volledig afhankelijk van ons en hoe wij ze verzorgen.

Elke keer als je van huis gaat zie je de verdriet in je huisdier hun ogen, ze zijn niet graag alleen en willen graag spelen. Het bot waar jullie samen mee spelen is maar even leuk en het balletje beweegt niet zoals normaal. Je huisdier kan zich gaan vervelen en begint bijvoorbeeld in de meubels te bijten. Dit is voor niemand fijn.

Helaas is dit probleem herkenbaar voor vele huisdier eigenaren die full time werken of vaker van huis zijn. 

Met dit idee in ons achterhoofd is Petgeek ontstaan. Bij petgeek combineren we onze liefde voor dieren met de huidige technologie om problemen te voorkomen / verminderen en stellen we het geluk van de huisdieren voorop.

Petgeek richt zich op interactief speelgoed voor Honden & Katten. Onze speeltjes zijn gemaakt voor optimaal plezier ook als jullie niet thuis zijn. Door automatische bewegingen, geuren en geluiden is er altijd iets om mee te spelen ook wanneer jij dit niet kan.

Wij streven altijd naar de juiste Prijs/Kwaliteit verhouding en passen ons assortiment hierop aan. Zo controleren wij de kwaliteit van elk artikel en letten we extra op de veiligheidsmaatregelen omtrent speelgoed voor huisdieren. Zo is elk artikel van ons voorzien van de juiste certificaten en worden de goederen altijd getest en gecontroleerd voor verzending.

Bij een echt winkel gevoel kan service uiteraard niet ontbreken. Hier hebben we rekening mee gehouden. Om u zo goed mogelijk te helpen met al uw vragen hebben we een service team opgericht. Dit team is de gehele dag bereikbaar voor vragen en helpen u met alle liefde verder. je vindt onze contact gegevens HIER

Helaas gaat er ook wel eens wat mis of bent u toch niet geheel tevreden over uw aankoop. Dit begrijpen we en daarom kunt u bij ons altijd 14 dagen retourneren 

Zo kunt u uw artikel testen en met uw eigen ogen beslissen.

Onze focus licht op interactief speelgoed voor katten & honden die het leven makkelijker moeten maken. Zo zijn ze niet alleen als jij weg bent en kunnen jullie samen genieten als je thuis komt. Petgeek staat garant voor urenspeelplezier en ontwaakt de natuurlijke instincten van jouw huisdier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons altijd bellen of een bericht sturen. Rondkijken op de website kan natuurlijk ook.

Bedankt voor het winkelen bij Petgeek!

De waardering van www.petgeek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 88 reviews.